REKONEKCIJA® I REKONEKTIVNO ISCELJIVANJE®

четвртак, 7. октобар 2010.

Naučna istraživanja - Otkrivanje nulte tačke

Gregg Braden


Naš život je prepun zanimljivih i na prvi pogled, neobjašnjenih pojava. Geolog Gregg Braden objašnjava mnoge od njih, kao što su: promena polova, objašnjava fenomen smanjenja magnetnog polja zemlje i povećanja vibracije.... Podaci se temelje na relevantnim teorijama, kao zlatni presek Fibonacci,znanje svete geometrije, i tako dalje. I najvažnije, sada predviđa povećanje vibracije Zemlje na 13Hz. Različita merenja su pokazala dve tendencije - povećanja Zemljine frekvencije i smanjenje jačine magnetnog polja. Zemljina frekvencija takozvana Schumannova rezonanca se povećava dramatično.
Kroz školovanje i naše ustaljene obrasce ponašanja skloni smo misliti da naša planeta ima položaj koji je ustaljen i nepodložan promeni. No naučnici potvrđuju upravo suprotno - da je položaj naše planete u svemiru daleko od stabilnog. Navodno Zemlja periodično prolazi kroz proces obrtanja polova. Dokaz tome su fosili koji su zarobljeni u Zemljinim stenama a nisu karakteristični za to podneblje. Geolozi su prema različitim nalazima sastavili prikaz razvoja Zemlje zadnjih četiri i po miliona godina i tvrde da je Zemlja prošla kroz 14 takvih obrtanja polova...

Danas mi proživljavamo sledeće: Zemlja prolazi kroz fazu transformacije, smanjenjem magnetizama i porastom vibracije. Mi živimo u ovoj oblasti transformacije.Svaka ćelija u našem telu ima za cilj, da bude u skladu sa ovim promenama da bismo ušli u više stanje našeg postojanja.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.