REKONEKCIJA® I REKONEKTIVNO ISCELJIVANJE®

понедељак, 2. мај 2011.

Isceljivanje duše i tela



Rekonektivno isceljivanje i Rekonekcija je nova jedinstvena metoda, čiji se rezultati proučavaju u bolnicama i na univerzitetima širom sveta, pod nadzorom čuvenih naučnika kao što su dr.Konstantin Korotkov sa Univerziteta u Sankt Peterburgu, dr.Geri Švarc sa Univerziteta u Arizoni, dr.Vilijam Tiler sa Univerziteta Stenford. Prema dr.Tileru, frekvencije rekonekcije donose isceljenje izvan onoga što je klasično poznato kao energetsko isceljivanje - u širem spektru energije, svetlosti i informacija.

Isceljivanje je ustvari vraćanje organizma u ravnotežu. Svaki poremećaj zdravstvenog stanja predstavlja kombinaciju fizičkog, mentalnog, duhovnog i emotivnog. Naučnici su zaključili, da ove frekvencije imaju potencijal da nam pomognu u eliminisanju bolesti na svim nivoima: fizičkom, emotivnom, mentalnom i duhovnom. Brojna su svedočenja pacijenata o isceljenjima i od najtežih bolesti: rak, cerebralna paraliza, urođeni deformiteti, multipla skleroza samo su neke od njih. 

Dovoljno je odraditi tri tretmana, koji pouzdano pokreću proces čiju dinamiku sami određujemo našim izborom, da dopustimo usklađivanje sa sobom i životom.

Rekonekcija (lična) je vibracija koja nas podseća KO smo i vraća nas u prirodno, zdravo stanje. Ona je zapravo, više od isceljivanja, to je naša evolucija, sveobuhvatni proces ponovnog povezivanja sa Univerzumom kroz spektar svetlosti i informacija, a sve je potkrepljeno najnovijim teorijama iz oblasti kvantne fizike.

Ove zapanjujuće frekvencije, prvi je otkrio i primenio dr Erik Perl, uspešan lekar iz Los Anđelesa. Isceljenja pacijenata dosad su dokumentovana u nekoliko knjiga, među kojima je i svetski bestseler Rekonekcija i Rekonektivno isceljivanje. Dr Perl i njegov tim neumorno putuju svetom, učeći ljude kako da iscele sebe i druge, na svim nivoima uma, tela i duha. 

Rekonekcija nije samo proces isceljivanja, takođe donosi dublji unutrašnji mir i sposobnost boljeg izbora pri odlučivanju. Oslobađa nas strahova i osećaja krivice, povećava kreativnost, smanjuje se anksioznost. Povećava se sposobnost da dajete i primate ljubav a postiže se balansiranje endokrinog sistema koji kontroliše metabolizam kao i uzdizanje mentalnog, fizičkog i duhovnog nivoa na više energetske frekvencije.

Rekonekcija nas vraća nazad u stanje oživljenosti, iskustvo koje možemo nazvati sećanjem na celinu, kada smo bili fizički i intuitivno povezani sa svim tokovima prirodnih zakona. To je usklađivanje sa energetskim linijama (meridijanima) na našem telu, a istovremeno sa energetskom mrežom koja pokriva Zemlju, a isto tako i Kosmos.



OVO JE BUDUĆNOST ISCELJIVANJA U KOJU SMO ZAKORAČILI VEĆ SADA!


Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.